Monday, 6 May 2013

Spring Toing Toing Toing

Pictures taken lastweek, bungaan pun dah berbuah by now hehheee. 

Here some of JJ's sebagai pengubat rindu. 






I myself menyiput a bit now, palan palan sia datang.


56 comments:

  1. ala.la..la...comellll JJ..makin laju jalan nya ye?..msti tak terkejar dek mama & papa...haha..
    JJ auntie rinduuu tau...! :)

    ReplyDelete
  2. bestnye jelita..jalan2 banyak bunga..kat sini banyak bendera/banner je..besepah2...hehe..

    kiss hugs for Jelita n mommy too!

    ReplyDelete
  3. eh...cantiknya bunga yg JJ pegang tu macam ada muka bear kan..
    Cantiknya bila musim bunga semua pun bunga. Suka kakak tengok:)

    ReplyDelete
  4. JJ!!!!!!!! mishyuuuu la.. anti mishyu..

    ReplyDelete
  5. pic last tu sekali tgk macam patung burung antu comel2... hahahhhahaaa



    burung antuu la jugakkkkkkkkk y aku ingat! hahahahahahaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Hmmmm... terubat windu ni. Cantikkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. Eh bunga pepel tu ada muka panda le... boleh bawa balik benih ke sini ke. Sangat unik okeyyyyy

    ReplyDelete
  8. Memang comel sungguh JJ ni. Tu yang nampak montot tu...rasa nak babab! :)

    ReplyDelete
  9. lepas rimdu Nur dekat JJ... :)

    psstt...pic last tu, bunga ungu tu...
    mcm muka orang laaa...

    Mama dora ada pic jarak dekat tak bunga tu..?

    ReplyDelete
  10. cantiknya dia..senyuman nya pun manis dan seindah bunga bunga yg berkembangan...

    ReplyDelete
  11. lama tak tgk jj...suka dia berjalan2 tgk keindahan taman bunga tu......

    ReplyDelete
  12. happynya JJ!PALAN2??macam slang sabah jak tu....huhu

    ReplyDelete
  13. palan palan sia datang,boleh imagine betapa sweetnya JJ cakap melayu,aummmmmmmmmm ^_^

    ReplyDelete
  14. alahai..comel nya tajuk..toink toink..hehe
    dia cuba menjadi jelita..macam nama..
    sweet ^^

    ReplyDelete
  15. cantiknye gmbr... comel pulak tu modelnya...sejuk je mata ni memandang....

    ReplyDelete
  16. lama nas tak bersiaran...rindu nak tengok JJ ..tengok2 ngan bunga2 yg berseri2 nie makin comel..hehehhe..dah start menanam ke blom...? hihi

    ReplyDelete
  17. elooooooooooo budak kiut budak omey budak muchuk budak masham budak bambam budak eee aku geget kang hahahahaha
    rindu sama kamooooo semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    muahmuahmuahhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  18. wah spring dah ! so nice lah ....

    ReplyDelete
  19. Salam Mama Jelita..
    Oh My... bunga bungaan tu sangatlah cantiknyeeee... Hihi..
    JJ look wonderful as usual.. nom nom nom..

    menyiput?? ade lebih tak? hihihi... :p

    * Kak, yg bunga kaler pepel tu bunga ape? looks weird but nice..*

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah dah ada tulips, indahnya sejuk hati bila tengok pic2 ni, thanks mama JJ

    ReplyDelete
  21. bila nak update lagi ni? apa yang buat mama JJ ni busy ni?

    ReplyDelete
  22. Miss u JJ....dont know smpi umah dok teringat2 lama x bukak blog monster glider....umi Qi bz bebenor koje ye huhuhu....anyway JJ dh pandai lari ye...gorgeous girl JJ! Mama JJ sihat?

    ReplyDelete
  23. comei lahaiii si JJ ni dengan new hair . mcm anak patung !

    ReplyDelete
  24. jelita tengah buat apa tu..petik bunga ka..kasi anty sekuntum sini hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jelita apa kabar?...Nas baik2 jugak ka..?

      Delete
  25. JJ comel~ eii geram. lg2 posing kt bunga2 tu, nmpak JJ je. bunga dh tngglam, hehe.

    ReplyDelete
  26. tengah berbunga...mata menangkap warna bunga yang cantik2. tapi lagi tertangkap JJ comel...kalah bunga. hehehe.

    ReplyDelete
  27. bestnya musim bunga kat sana .. sini musim tak menentu , kadang panas terik , kadang kala ribut petir .

    ReplyDelete
  28. waah, bestnya! nak jugak rsa suasana cmtu.. Hmmm.. ntah lah bila kan..JJ! kenapa kamu comel sangat!!

    ReplyDelete
  29. lama tak singgah sini melihat kecomelan JJ.. rindu bangat kat dia..hehe

    ReplyDelete
  30. kejap salji kejap bunga..best la jj..aku tngok jj makin tembam je..hahaha

    ReplyDelete
  31. syoknya JJ main ngan bunga :D suka sangat tengok bunga-bunga di Eropah, plus di Keukenhof Park :D

    ReplyDelete
  32. waaa..cantik sgt bunganya.jj mesti teruja kan.hehe

    ReplyDelete
  33. Comelnya si Model cilik ni...

    ReplyDelete
  34. JJ, makcik konpius.
    sape lagi cumel. JJ ke munge?
    ke makcik yang kiut ?? hehehe

    >> NAs, lame akak x nmpk awk.. kemana ??

    ReplyDelete
  35. Cantiknya Bunga² tu. Nak sekuntum ☺☺

    ReplyDelete
  36. Lupa nak taip...bila nak update blog (^_~)

    ReplyDelete
  37. nas.. pesal senyap je ni?????

    i need something to smile for

    ReplyDelete
  38. si comel JJ.. lama tak masuk sini tengok JJ... Rindu jj dan mak jj juge hehe

    ReplyDelete
  39. cantiknya bunga purple tu... mcm ada mata & mulut.
    Cantik sangat secantik model ciliknya

    ReplyDelete
  40. Wah... Musim bunga sudah datang ye. Cantiknye..

    ReplyDelete
  41. dah lama tak singgah sini apa kabar JJ..

    ReplyDelete
  42. ni kapel ngan alana sure kiut miut
    dah lah rmbut sama lurus hehehe bila nak balik msia yunk

    ReplyDelete
  43. wow..indahnya view...lgi indah bila adanya jj disitu

    ReplyDelete
  44. Bunga yg bawah sekali tu mcm singalah MJ...cer tengok...macam ada mata, hidung dan rambut!

    ReplyDelete
  45. memang rindu sgt kat JJ.. bunga purple tu unik la.

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikumm. waaaa kalau saya pregnant. nak selalu tengok muka JJ. hehee. comelnya JJ cakap melayu... nice girl :)

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...