Sunday, 19 May 2013

Fesyen Baru Baju Tidur


Even berbaju tidur, tidak menjadi masalah kepada Jelita untuk menggayakannya sealiran fesyen semasa... lah sangat (^,^)



Her trademark pose.. 


Perincian fashion baju tidur JJ: Butang semua buka tinggal satu atau dua tertutup di bhagian dada, kaki seluar dijadikan ekor ala gaun malam gitu.. satu lengan keluarkan untuk gaya off-shoulder, stoking pun pakai sebelah untuk kesan sampingan. 


Most important, wear it with confidence. 


Sebalik tabir acara fashion: Mama nya sedang mengemas di dapur meninggalkan dia tidur di bilik, bila tiba2 terdengar bunyi drawer dibuka ditutup, dan dia datang... dengan lenggang lenggoknya... dia datang.. dengan fashion nya. Nak marah pun tak sanggup. Actually ada lagi satu artikel disarungkan di pinggang tapi sangat tak senonoh untuk tayangan umum. 

51 comments:

  1. alahai..fashion disaster..ahaha..jelita oh jelita..kenapa kamu..
    hehe...

    ReplyDelete
  2. jelita jelita jelita..mmuahhx..mmmuahhxx..ekeke..apehal pic last tu tekepit2 sayam..

    ReplyDelete
  3. hahaha, ada gaya jadi fashion designer. nice ! thumbs up JELITA ;)

    ReplyDelete
  4. comelnya JJ :D haha... mana tau besar nanti jadi fashion designer ke? hehe

    ReplyDelete
  5. comeynya dia.... putih melepak! geram tgk! hihi...

    ReplyDelete
  6. Finally JJ come back dengan telatah yang menghiburkan.... fesyen mcm mana pun belasah, janji confident :)

    ReplyDelete
  7. Naughty girl JJ ni...heheeeee

    Aritu ada sifat kepimpinan wakil-rakyat-melawat-kawasan, skang fashion designer pulok... Haha
    Goodjob JJ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama JJ,
      Lama tak update. Apa khabar anda? Sihat?
      Tc!

      Delete
    2. yala..rindu dgn si kecil jelita ni..bertamabh comel dia..dah makin besar..:)

      Delete
  8. eh, baru bape minggu ko tak update, jj dah makin beso..comel to cantik plak..yeahhh...miss JJ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku jumpe video dora explorer edisyen beso tadi..aku nampak JJ akan comel cam beliau gak nanti..haha..

      http://www.collegehumor.com/video/6789072/dora-the-explorer-movie-trailer-with-ariel-winter?referer=http://cikgumanstation.blogspot.com/2012/07/trailer-olok-olok-dora-explorer-versi.html?spref=fb

      Delete
  9. Ololo jelita, rindunya anty dgn ko....mama ko malas ni nak update...anty rotan baru tahu...haha
    rasanya aku tahu apa artikel yg tak sanggup di postkan itu....hehe

    ReplyDelete
  10. oo..ingatkan memang baju cmtu. rupanya jj yg keluarkan tgn sendiri.. ehehe.. jj ni comel betul,la..

    ReplyDelete
  11. Hey you two...i miss u a lot. Kalu kecek kelate, kawe teringat ko demo lah..demo busy wat gapo tuh?

    Lawa anak dara si jj dgn fesyen baju tdonya ni...ai, memang tak smapai hati mamanya nak marah kalau cam ni..

    ReplyDelete
  12. Geramnyaaa tgk budak niiiiii

    ReplyDelete
  13. as-salam

    how r u dear..

    pandai jj ye :)
    senyumaan nya itu, buatku tak tdo lena la..

    ReplyDelete
  14. kecik2 dah pandai bergaya yer...

    ReplyDelete
  15. ehe,..lama tak dtg cni,..dah makin pandai jj berfesyen yew...hihihihi..tu gaya yg xleh tunjuk tuu mesti jj sangkut tooooootttt...kan ehe..

    ReplyDelete
  16. pandai jelita berfesyen...hhehehehehe..ok jugak tu.

    ReplyDelete
  17. Lama tul tak tengok JJ ..rindunya cerita dari berlin...tengok2 JJ dah pandai gayakan fesyen baju tido lak..heheh..mmg kreatif betul cik jelita nie..silap2 aribulan mamanya pun nak ikut fesyen camni gak kot..heehehhe..just kidding..:)

    ReplyDelete
  18. kamu tetap Jelita walau tak pakai apa pun hehe..

    ReplyDelete
  19. ini JJ haa, memang ada talent jadi supermodel..comeynya rasa nak feluk2 dia :)

    **apakah item yang disarung kat pinggangnya itu, ekkekek :D

    ReplyDelete
  20. hai mama JJ.. lama menyepi.. ke mana kah ?? huhu.. lawak aih JJ dgn baju tdo seksis dia tu.. kreatif tu pndai gayakan fesyen.. hihik

    ReplyDelete
  21. JJ makin comel gggrrr..nak baju tidur mcm tu jugak!!

    ReplyDelete
  22. hai MAma JJ.. Long time no see aaarrrr
    where are u going?

    baru mlm td akak lalu rumah Nas bawak cucur badak.
    erkk akak lalu je pun, x singgah..

    JJ, bakal fashion designer terhebat nih miahahahaha..

    ReplyDelete
  23. salam mama jj...

    amboi pandai dia bergaya ye..sgt comel

    ReplyDelete
  24. ahahhaa... JJ oh JJ..takpe lah pakai baju mcm mana pun JJ ttp cute & comel.. bolehlah buat baju tidur begini lepas ni...ahaha:)

    ReplyDelete
  25. ni si jelita pakai sendiri kee... atau omak dia penaya jelita.baik mengaku cepat!!hahaha

    P/s : sori sis lama tak bw :(

    ReplyDelete
  26. haha so keletah. ada2 je gaya/fesyen baru Jelita eh. :)

    ReplyDelete
  27. yeah. wear it with confidence. jelita tetap jelita in anything

    ReplyDelete
  28. Salam Mummy Jelita..
    Hamoih JJ.. kemain mengeram mummy kamu ni ..hihi..
    pandainyeee die menggayakan pesen baju tidoq..

    like.like.like.. ;)

    ReplyDelete
  29. woii geram lah tgk ini budak
    ngan gaya sempoi tu haaa
    mai la balik msia nak gomol hang hahahahaha

    ReplyDelete
  30. alahai..kenapa cute sangat ni ! :)

    ReplyDelete
  31. Mama JJ, long time no c.. :) Mish U lah, err.. Mish Jelita more... hehee..

    ReplyDelete
  32. Hihihihi JJ...buat Umi Qi tersenyummm melerett tgk fesyen cekci...awwwwwwwww

    ReplyDelete
  33. hahaha..pepandai la si JJ ni buat pengubahsuaian pada baju tu.

    upss... apa yang terlekat kat pinggang si JJ sampai di sensor utk tayangan umum tu? bra ko mama JJ?

    ReplyDelete
  34. haha...dah budaknya comel pakai macamana sekali pun tetap comey hehe

    ReplyDelete
  35. Cute. Bila besar nanti, uii lagi cute.

    ReplyDelete
  36. haha jj macam selalu menggelikan hati dan sgt comel..kecik2 lg dh ada gaya model..:)

    ReplyDelete
  37. Kecik2 cili padi, memang jelita ni jelita lah.... :)

    ReplyDelete
  38. pesen apa ko ni JJ oiii.. tp tetap cute..

    ReplyDelete
  39. comel jea. kreatif gaya budak2..hihihi
    amboi pic yg last tu siap muncung lagi mulut tu :)

    ReplyDelete
  40. hehehe.. fashionista betul JJ ni. actually kalau tak bagitau mmg tak perasan pun yg JJ pakai baju tido tak betul.

    ReplyDelete
  41. Ekekekeke....lawak tau JJ ni. Gelak2 aunty nengok gambar ni ☺☺

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum... amboiii JJ pandai fesyen ya. saya ingat mmg ada jual fesyen gini. hehehe confident tu bagus JJ, sampai tak jadi mummy nak marahhh. ekekeeee ;p

    ReplyDelete
  43. hahaha.. anak dara ni kan.. ada jer.. yg nak buat org tergelak.. tgk gambar keletah dia...

    ReplyDelete
  44. hati ibu mana tak tertawa bila tgk balik gmbar anak2 mcmni..hahaha

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...