Wednesday, 4 September 2013

Untuk DiJual

Yer... for sale, harga boleh runding. 


Agak-agak berapa boleh dapat yer? Bukan di atas ni, itu gambar artis nya. Ni ha master piece by JJ. LAma dah buat, before birthday dia lagi. Sajer gatai nak sepah umah. Actually just stamp kan tangan dan tapak kaki dia jer, kalau boleh nak stamp bontot sekali tapi tu pun dah habis bergusti nak dapat yang ni. Comot. 




p/s: This is not for sale tho. It is a tanda aras tumbesaran beliau and a memory to keep (^,<)

37 comments:

  1. Wow !! sangat asli dan berseni hasil kerja tangan si JJ ni....hehe

    ReplyDelete
  2. Oh kreatifnya hasil kakitangan JJ nie kalau nak tempah ade delivery tak mama JJ ..heheh

    ReplyDelete
  3. sentimental value ni utk jj bila besar nti..pic atas comel sgt.jj seksi bangat.haha

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak. hahaha JJ ni ada bakatlah :)

    ReplyDelete
  5. art of jj...

    teringat kecik2 dulu buat kolaj pakai batang pisang

    :)

    ReplyDelete
  6. Haha... Ingatkan tadi yg untuk dijual tu JJ.... Ramai yg berebut nak beli si comel ni...pose menggodalah JJ tak berbaju tu...

    Simpan elok elok kerja seni JJ ni... Tulis tarikh sekali...

    ReplyDelete
  7. Salam Mama Jelita.. :)

    owhhh... so cretive ... :)
    hihi..mak ngan anak skali ke join menepek2 ni?.. :)

    nice!

    ReplyDelete
  8. hahaha... comel JJ, ceksi lah! wah! bagus aktiviti ni ya Nas... boleh kembangkan bakat kanak2..
    nak cuba lah kt Pa'e nanti...:)

    ReplyDelete
  9. bagus for tumbesaran JJ! Hai JJ! I miss u. hehe..

    ReplyDelete
  10. hahaa.. tanda cop tumbesaran JJ rupanya.. ada jugak tu tapak kakinya..hahhaahahha...

    ReplyDelete
  11. hehee.. takpe, comot ni lah yg akan jadi kenangan bila dah besar nanti

    ReplyDelete
  12. ingatkan nak jual model nya...
    baru nak bid harga...heheheh...

    ReplyDelete
  13. gambar 1st tu mahal siot
    nakkkkkkkkkkkkkkkkkkk beli hahaha
    best lau buat mcm ni ngan anak2..diorg sure excited kan

    ReplyDelete
  14. Salam Mama Monster.. hehe
    Selamat Hari raya..
    (^_~).. JJ , dah mula pegi sekolah erk.. meraunglah mama duk umah sorang2 ye tak. kalau tak duk bersibuk2 gan JJ kan, heheh sian MAma JJ kena tinggal.. hahahha.. xpe lah nnti JJ balik bole main guleng2 dgn die ye ..

    ReplyDelete
  15. wow!!!!mengoda betul pose JJ…..dengan mata bekeng tu. phewittttt.
    hahaha!!!komen xde kaitan dgn hasil seni JJ tapi pengiat seninya juga yg berkenan

    ReplyDelete
  16. dah rupa pembunuh upahan dah si JJ tu.... dok pk je... cemana ye kalau nk buat cop bontot????

    ReplyDelete
  17. hohoho...anak you menjadi jugak kolajnya, kalau anak kita sure tenyeh penuh baju...

    dah besar pun, still kena spare kain buruk bila ada drawing class. cam no tu kan..


    ok, i cadangkan, u letakkan manik bunga kecik kecik as a border kat lukisan tu. then u framekan. Pa stu gantung kat wall bilik JJ. sure sangat sangat valuable kan...kan..

    ReplyDelete
  18. yay! nak buat camni jugak nanti luth dah besar skit. Heheh.. tiru.

    Jual gmbr artis tu lagi laku kot ramai nak beli sbb comey sgt.

    ReplyDelete
  19. wat frame ar.. nak wat kt dak syukrii gak lah.. wat cop wallpaper rumah pun ok gak kan.. kahkah.

    ReplyDelete
  20. Tak terfikir pun benda macam ni pun boleh dibuat kenang-kenangan bila anak dah besar nantikan.

    ReplyDelete
  21. rajinnya mak JJ melayan .. framekan dan simpan ya karya agung ni .

    ReplyDelete
  22. ingatkan nak jual JJ.. baru nak angkat tangan nak beli.. hehe.. lukisan berseni tu.. pandai JJ.. heheh..

    ReplyDelete
  23. sweet sangat mamanya ni punnnnnn :P

    ReplyDelete
  24. hahaha.. yg dua ketul kaler biru tu kaki ke?

    ReplyDelete
  25. mesti J enjoy buat printing tapak tgn tu kan.. :)

    ReplyDelete
  26. eh2 tapi macam cantik la plak kan..
    geram nya nak cubit pipi JJ ni..cute :)

    ReplyDelete
  27. idea menarik ni... stamp foot and hand masa birthday... nanti nak tiru... biar semua anak2 ada masterpiece :)

    ReplyDelete
  28. konpom2 si Jj excited bila tgk hasil nya.eh Jj xde rs nk tekapkan tgn dia yg comel tu kat dinding ke.muahahha

    ReplyDelete
  29. kawe nok beli monster bule?hahaha

    ReplyDelete
  30. ingat nak jual cik jelita td.kalau jual sure ramai yg berebut nak beli ni..hehe

    ReplyDelete
  31. hehehehe..pandai jelita..
    mahal ni Nas..tak bole dapat dimana2 tau..

    ReplyDelete

I'm only responsible for what I say (write), not for what U understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...